#132 Polttarit

30.7.2011 vietettiin polttareitamme ja illan aikana tuli juhlittua sen verran tarmokkaasti, että seuraavana aamuna olo oli jokseenkin väsynyt. Ihana bestman oli kuitenkin suunnitellut ohjelmaa vielä seuraavaksi päiväksi ja autuaan tietämättöminä hyppäsimme auton kyytiin kohti Kalantia.

Perillä Kalannissa nähtiin mahtavat maastoautot ja pian saimme kuulla, että pääsemme seuraavaksi rämpimään metsiä noilla masiinoilla. Yhtä nopeasti saimme myös kuulla, että sulhanen ei missään nimessä ole ajokunnossa, joten morsian sai luvan pitää yllä perheen kunniaa. Sinne se jäi parkkipaikalle nukkumaan, kun morsmaikku lähti metsään kruisailemaan.

Sairaan hauskaa puuhaa!

Kuvassa morsmaikku vinssaa ylös ojasta seurueemme miesporukan autoa.

Teemat

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *