#94 Ukin inspiroimia tarinoita: Uusi maa

Olipa kerran kaksi tutkimusretkeilijää, jotka olivat päättäneet lähteä etsimään aivan uutta maatta. He nousivat purjeveneeseen ja lähtivät merelle. Aallot keinuttivat venettä, meri näytti rannattomalta ja suurelta. Tuuli yltyi ja aallot kasvoivat. Vene keinui puolelta toiselle, mutta pysyi kuin pysyikin pystyssä.

Viimein purjevene alkoi lähestyä rantaa. Jännittyneinä he nousivat rantaan. He katselivat ympärilleen ja ihastelivat, miten suuri uusi maa oli. Ilta alkoi tummua, ja tutkimusretkeilijät pystyttivät teltan. Taivaalle ilmestyi tähtiä, joita he katsoivat kotimaassakin!

He katselivat kuuta, ja kuukin oli vanha tuttu.

Alkoi tulla viileä, joten he sytyttivät nuotion. Se lämmitti mukavasti päätä, hartioita, selkää, käsiä ja jalkoja. Olo oli turvallinen, heidän oli hyvä nukahtaa.  Aamulla he taas jatkaisivat uuden maan tutkimista. Mitä kaikkia uutta ja jännittävää sieltä löytyisikään.

Sen pituinen se.

Aada 11 v.

Teemat

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *