#75 Kirstalaisten tunnustuksia

Kuva Uudenkaupungin Museolta valokuvaamo Varjuksen kokoelmista.

Voi pojat! On siellä Kirstassa tapahtunut kyllä yhtä ja toista. Saimme nimettömän lomakkeen kautta jos jonkinlaisia tarinoita ja osa on niin hurjia, ette vieläkin poskia kuumottaa. Muun muassa tällaisia tarinoita korviimme kuiskuteltiin:

”Kirstasta lähdettiin valomerkin jälkeen jatkoille vuonna 1986. Niillä jatkoilla ollaan edelleen.”

Nimimerkillä Jatkoille

Isäni oli siellä töissä niin kävin välillä pikkutyttönä istumassa baarituolilla juomassa hanakokista ja pelaamassa pajatsoa. Eikä kukaan ihmetellyt. Siellä oli myös Suomen parhaat pizzat.

Nimimerkillä R

Oli tarjoilijana se Jalmari (nimi muutettu), joka muutti pois (emme kerro minne). Olimme hänen kanssaan tulleet siihen tulokseen, että Kirstan edessä olevat Sokoksen liput on ehdottomasti laskettava puolitankoon. Kauhia kalabaliikki oli tullut..

Nimimerkillä D.I.S.C.O

Palvelurahan kaiveleminen taskujen pohjilta kesti ja kesti.. Pena tunsi jo merkit, rahaa ei taida enää löytyä. Sitten asiakkaan ilme kirkastui, markan kolikko löytyi! Pena olisi siihen paremman puutteessa ollut tyytyväinen, mutta tyyppi kääntyikin pajatsoon päin. Todennäköisesti Pena olisi suositellut rahan sijoittamista toisin, mutta ei ehtinyt. Sinne meni. Markka pomppi, niinkuin se nyt pajatsossa pomppii. Tuskastuttavien sekuntien jälkeen se tipahti keskimmäisestä aukosta sisään ja kouruun satoi rahaa. Asiakas näytti kouruun ja sanoi: Olestas hyvä, siin on. Pena tietenkin otti rahat, mutta ei hän suorastaan riemuunkaan ratkennut.

Nimimerkillä D.I.S.C.O

Edellisten lisäksi kuulimme myös hurjista portsareista ja liekö siellä Kirstassa joskus käynyt stripparikin? Jääköön ne tarinat kuitenkin vielä hämyn peittoon.

Haluamme kuulla lisää! Tarinoita voi lähettää anonyymisti Yhtestiedot sivulla.

 

Teemat

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *