#74 Ravintola Kirsta – seinät kertovat

Eilinen Kirsta-tarina sai korvamme punottamaan, niin monta Kirsta-tunnustusta meille on kuiskuteltu. Tarinoita ei kuitenkaan sattuneesta syystä haluta kirjoittaa edes anonyymillä nimimerkillä sähköpostiimme pajastumisen uhalla. Teimme juuri tätä varten tunnustuslomakkeen Yhteystiedot-välilehdelle..

Onko sinun kaulassasi ollut klassinen Kirstan wc-rengaskoru? Mitä keinoja sinä keksit pitkien talon kiertävien jonojen ohituksiin? Montako Kirstasta peräisin oleva tuoppia on kaapissasi? Oletko saanut syntymäpäivälahjaksi Kirstasta peräisin olevan verhokankaan? Onko sinua kosittu Kirstan pihalla valomerkin jälkeen? Oletko sinä saanut kusitaudin istuttuasi Kirstan ulkoportailla auringonnousuun saakka?

Nämäkin tarinat ovat nimittäin totta….

Teemat

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *