#61 Kummituskoira kummitustalossa

En ollut aikaisemmin uskonut kummituksiin.

Olimme viettämässä iltaa kaveriporukalla Rantakadulla ns. Salosen talossa joskus 2000-luvun alkupuolella. Singstar-laulannan jälkeen lampsimme vielä läheiseen Kirstaan jatkoille. Kuppilasta kotiin lähtiessämme huomasin neuletakkini jääneen kaverin asuntoon. Oli kesäaika, mutta kuitenkin jo yömyöhä, ja koska aikomuksena oli pyöräillä kotiin, päätimme mennä hakemaan neuletakin. Mieheni jäi pihalle odottamaan kun minä menin pimeään asuntoon. Tiesin oven olevan auki ja kaverin jo nukkuvan asunnossa. Hipsin siis hiljakseen eteiseen, löysin neuletakin ja puin sen päälleni. Samalla kuuntelin, kuinka kaveripariskunnan koira lampsutteli viereisessä olohuoneessa niin että koiran kynnet raapivat parkettilattiaa.

Puettuani menin takaisin ulos ja selostin miehelleni, kuinka laiska vahtikoira kavereilla on, kun ei jaksanut tulla edes eteiseen katsomaan kuka asuntoon oli tullut. Mieheni katsoi minua hölmistyneenä ja sanoi, että koirahan oli viety kaverin vanhemmille hoitoon kotibileiden takia.

Ja alkoholilla ei varmasti ollut osuutta asiaan!

Toimitus huomauttaa: Kuvan koira ei ole oikeasti kummitus.

Teemat

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *