#45 Ensikosketus Uuteenkaupunkiin

Vuosi 2009 alkoi jännittävällä tavalla. Olin sopinut tammikuussa sokkotreffit Helsinkiin ja yllättäen kemiamme natsasivat. Asuimme eri puolella Varsinais-Suomea ja treffailimme usein puolimatkassa Raision ja Turun kieppeillä.

Kesän korvalla seurustelimme edelleen ja vakka-suomalainen tyttöystäväni vei minut ensimmäisen kerran Uutenkaupunkiin. Ensikosketus Ukiin oli iloinen. Kaupungissa oli juuri Merefestit meneillään ja rannalla soitti Haloo Helsinki! Tunnelma oli rento, sää oli kaunis  ja Uki näytti parhaita puoliaan.

Ei se varmaan Merefestien ansiota ollut, mutta kesän jälkeen Uusikaupunki kotikuntana alkoi kummasti innostaa. Ja niinhän siinä kävi, että seuraavien Merefestien aikaan olimme jo ostaneet yhteisen kodin Ukista. Rakkautta ensisilmäyksellä, niin monella tapaa.

MH80

Teemat

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *