#40 ”Ei kukka mittä korist lähtis pelaama?”

Pelasin nuorena tyttönä koripalloa ja nautin silloin lajista suuresti. Teini-ikäisenä muut asiat kuitenkin veivät voiton ja harrastus jäi pikku hiljaa unholaan. Aikuistumisen myötä kaipuu lajia kohtaan kasvoi, mutta oikeanlaista porukkaa ei tuntunut löytyvän mistään.

Elettiin loppukesää 2016, kun luin Facebookista mahtavimman päivityksen pitkään aikaan: ”Löytyiskö innokkaita yhtä rapakuntoisia naisia pelaamaan höntsäkorista?”. Ja voi tytöt, että löytyikö! Eipä Päivi arvannut, mihin hänen kysymyksensä voisi johtaa.

Tuo 18. elokuuta esitetty kysymys johti todella siihen, että jo 29. elokuuta 2016 Viikaisten saliin kerääntyi 39 naista koripallot kainalossa. Ja seuraavalla kerralla meitä oli vielä enemmän! Porukkaa kävi niin paljon, että lopulta tarvittiin toinenkin salivuoro.

Oli syntynyt ilmiö nimeltä Tätihait. Tapaturmia tuntuu sattuvan joka kerta, ei yhtä tai kahta, vaan lähinnä kolme tai neljä, ja välillä rillitkin hajoilee. Kuitenkin, hämmästyttävää kyllä, osumme aina välillä koriinkin. Välillä on ihan pakko pysähtyä vain nauramaan, jotta pystyy taas jatkamaan. Emmekä me vieläkään pelata osaa, mutta sillä ei tunnu olevan merkitystä. Hauskaa riittää siitäkin huolimatta tai juuri siitä johtuen!

-Sirkku

P.S. Mukaan saa tulla vieläkin, osaamisraja on pyöreä nolla.

Teemat

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *